Otevřít seznam měst

VC Frenštátu pod Radhoštěm přeložena do areálu v Olomouci



Vážení jezdci, vedoucí a majitelé stájí nebo jezdeckých oddílů a příznivci jezdeckého sportu, vzhledem k tomu, že v současné době probíhá náročná a dosti nákladná generální úprava travnatého kolbiště u naší TJ Slovan Frenštát p.R.,z.s., kdy specializovaná firma provádí sloupnutí asi 15 centimetrové vrstvy travnatého povrchu kolbiště, následné vyrovnání celého závodiště do ideální roviny, navezení nové ornice, zaválcování této ornice a položení travnatého koberce na celou plochu.

Všechny tyto operace, i když budou před termínem naší VC Frenštátu p.R. již ukončeny, přesto nikdo nezaručí, že za tak krátkou dobu do zahájení naší VC dojde k zakořenění a prorůstání travnatého koberce do podložní vrstvy a při VC by mohlo dojít k celkové devastaci takto finančně nákladné úpravy povrchu.

Z těchto výše uvedených důvodů jsme se rozhodli tento travnatý povrch a skutečně vysoce kvalitní povrch nechat dozrát  do termínu VC 2018 a VC Frenštátu p.R. 2017  uspořádat zcela výjimečně v letošním roce na závodišti  ESC Olomouc v nezměněném termínu 8-10. září 2017.

Děkujeme za pochopení důvodů provedení této změny místa konání letošní VC Frenštátu p.R..

Vedení TJ Slovan Frenštát p.R.