Otevřít seznam měst

Skvěle upravené kolbiště ve Frenštát pod Radhoštěm je připraveno na další mítink ČSP



Vážené dámy, vážení pánové,

již za několik desítek hodin se otevřou brány frenštátského areálu účastníkům šestého dílu letošního ročníku Českého skokového poháru. Ojedinělé prostředí kolbiště, příznivá předpověď počasí a příjemné startovní pole jsou příslibem velmi zajímavého, pohárovým sportem nabitého, jezdeckého víkendu.


Velká cena Frenštátu pod Radhoštěm se jako jedno z posledních kvalifikačních kol ČSP jede na travnatém povrchu, kterému byla letos věnována speciální pozornost. Odborníci z řad specialistů na golfové povrchy věnovaly frenštátské trávě opravdu hodně času. Byla provedena dvojitá "vertikutace" celého kolbiště, aby bylo docíleno zkypření a provzdušnění povrchu. Pro zapískováni celé plochy bylo použito 40 tun křemičitého písku.


I v rámci frenštátského mítinku pokračuje letošní novinka  ČSP, partnerství pohárových Velkých cen a extraligových hokejových týmů. V neděli odpoledne se divákům na tribunách představí hráči HC Oceláři Třinec, kteří také přispějí svým dárkem do olomoucké finálové dražby, jejíž výtěžek bude věnován na podporu programu dárcvoství kostní dřeně v České republice - Českému národnímu registru dárců dřeně.


Ale nejen o kvalitním sportu bude nedělní odpoledne. Diváci se mohou těšit také na bohatý doprovodný program, v rámci kterého budeme svědky dalšího pokračování nového projektu v ČR - PONY-GAMES. Přijměte proto srdečné pozvání na letošní Velkou cenu Frenštátu pod Radhoštěm o nadcházejícím víkendu 19. - 21.6.2015.