Otevřít seznam měst

Jen pár dní zbývá do startu Velké ceny Plzně 2015



V termínu 28. – 30. srpna 2015  se jezdecký areál JK Slavia VŠ Plzeň stane dějištěm dalšího pokračování Českého skokového poháru. Proběhne zde Velká cena Plzně 2015....

Čtrnáctý ročník parkurové extraligy, tedy Českého skokového poháru, spěje ke svému závěru. Olomouckému finálovému mítinku na konci září budou předcházet už pouze dvě velké ceny a to v Plzni a v Hořovicích. 

Mezi jezdci se začíná taktizovat. Letos poprvé se do celkového pořadí započítává devět nejlepších umístění jezdců a tak všichni zatím mají šanci velmi výrazně navýšit svůj dosavadní bodový zisk. I proto se tedy dá očekávat v rámci nadcházejících Velkých cen zajímavý souboj o pohárové body a případný vstup do finálové čtyřky. Rozhodnuto ještě zdaleka není, měnit se může ještě cokoliv. 

Plzeňský díl seriálu již doslova klepe na dveře. Uzávěrka rezervací boxů pro ustájení je 19. srpna do 21.00 hodin, přihlášky do jednotlivých soutěží se pak uzavřou 26. srpna. 

Společně se tedy můžeme těšit na plzeňské dějství ČSP, které již může hodně napovědět, kdo bude patřit do finálové čtveřice, která se popere o letošní vítězství v olomouckém finále se střídáním koní. Sledujte web www.ceskyskokovypohar.cz. Na viděnou při Velké ceně Plzně příští týden.