Otevřít seznam měst

Velká cena Martinic odstartuje další ročník Českého skokového poháru



Vážené dámy, vážení pánové, příznivci Českého skokového poháru,

již jen 36 hodin nás dělí od startu letošního ročníku Českého skokového poháru. Již několik let startuje tato česká parkurová extraliga v Martinicích. Stejně je tomu i letos. Pořadatel zahajovací Velké ceny Martinic si dovoluje přinést několik vstupních informací.

Zítra mezi 17.00 a  19.00 hodinou se koná v areálu Equitana Martinice přejímka koní. Zahájení soutěží ve čtvrtek 27.4.2017 plánujeme v 8.00 ráno, prohlídka parkuru první soutěže je jako vždy před jejím zahájením. Pořadatel žádá všechny účastníky - máte-li jakékoliv změny, pište je výhradně na e-mail jizdarna@equitana.cz.

Předběžné startovní listiny pro první den závodů budou zveřejněny ve středu v dopoledních hodinách, večer pak na webu www.ceskyskokovypohar.cz najdete startovní listiny závazné. pro další dny pak budou uvolňovány postupně podle probíhajících prezentací a změn. začátek VC Martinic v neděli plánuje pořadatel na 14.00 hodinu.

Těšíme se s Vámi na další letošní setkávání u Českého skokového poháru, soutěží Amateur Tour, Czech Junior Cup, U25 i dalších.

 

Srdečně zdraví realizační tým Asociace ČSP