Otevřít seznam měst

Jezdci opět zamíří na hory



Letošní venkovní jezdecká sezona je definitivně u konce. Aktuální období se nese ve znamení Hubertových jízd a závěrečné rekapitulace dnů minulých. Zima je za dveřmi a i když tomu současné počasí nenasvědčuje, dnes má přijet Martin na bílém koni. Věřme tomu, že se sněhové nadílky dočkáme, protože jezdci a příznivci koní si i v nadcházející zimě opět dají dostaveníčko na horách.

Stalo se již tradicí, že jezdci a příznivci Českého skokového poháru směřují již několik let, vždy na počátku ledna, nabrat síly a nasát zimní atmosféru do lyžařských středisek. Nejinak tomu bude i v nadcházející zimě. V termínu 10. - 12.1. 2016 se poprvé stanou útočištěm tohoto setkání Jeseníky. Horský hotel Kopřivná v obci Malá Morávka jim bude v tomto termínu skvělým zázemím.

Tento hotel je součástí Ski areálu, který sdružuje šest lyžařských středisek a disponuje nejdelší sjezdovkou v regionu. K pohodlí lyžařů přispívají  moderní čtyřsedačkové lanovky a desítka vleků. Bez zajímavosti není ani fakt, že tento areál disponuje i nejdelší uměle osvětlenou sjezdovkou na Moravě. V případě nepříznivých sněhových podmínek se o kvalitní povrch na sjezdovkách postará moderní zasněžovací systém.

Hotel leží v nadmořské výšce 740 metrů a svým hostům nabízí velmi příjemné ubytování v moderních 2 až 4 lůžkových pokojích. K dispozici je příjemná restaurace a v těchto dnech se dobudovává i wellness, kde bude k dispozici bazén, sauna i vířivka.

Přijměte proto pozvání do Jeseníků počátkem roku 2016. Rezervace míst a bližší informace Vám rád poskytne Aleš Suchánek (as@ceskyskokovypohar.cz, tel: 731 578 301).