Otevřít seznam měst

Český skokový pohár 2015 pokračuje na Ptýrově



Ke svému devátému kolu letošního ročníku se Český skokový pohár stěhuje na Ptýrov. Sobotní večer bude v areálu nedaleko Mnichova Hradiště patřit další letošní Noční Velké ceně Ptýrova 2015, která se již tradičně pojede za umělého osvětlení.

Dle aktuálních informací se divákům mezi jinými představí i jediný olympionik novodobé jezdecké historie Jaroslav Hatla. Organizátoři avizují velmi příjemná startovní pole, což dokládá i vyčerpaná ustajovací kapacita v areálu. Několik ustajovacích boxů je ještě k dispozici v dojezdové vzdálenosti 20 kilometrů.

Jezdci a koně budou mít možnost se seznámit s nevšedním prostředím pod reflektory již v pátek večer v rámci poslední soutěže, která bude odstartována ve stejném čase jako sobotní Velká cena.

O úvod sobotního večerního bloku se postarají jezdci a koně v trochu netradiční, ale divácky velmi zajímavé, jezdecké soutěži štafet. Připraven je i bohatý doprovodný program, v rámci kterého se představí i další jezdecké disciplíny patřící pod křídla České jezdecké federace. Celý sobotní program by měl vrcholit po 23 hodině. O úplnou tečku za devátým mítinkem ČSP se postará megapárty pod taktovkou Ludvíka Jandourka.

Netradiční, noční kulisa a skvělá sportovní atmosféra láká nejen jezdce, ale i velké množství diváků, kteří se tradičně mají opravdu na co těšit. Přijměte proto pozvání na Velkou cenu Ptýrova 2015 v sobotu 15.srpna.