Otevřít seznam měst

Hráči HC Vítkovice Steel přijali pozvání na Velkou cenu Ostravy



Jednou z novinek letošního ročníku Českého skokového poháru je sbližování hokejových extraligových týmů s Velkými cenami v rámci čtrnáctého ročníku ČSP. 

Prvním, kdo letos přijal pozvání a to na Velkou cenu Martinic, byl majitel plzeňského hokejového týmu pan Martin Straka, který věnoval svou podepsanou hokejku do společného projektu na podporu Českého národního registru dárců dřeně. S tímto registrem Český skokový pohár spolupracuje již několik sezon.

Sbližování extraligového hokeje a parkurové extraligy bude pokračovat i na severu Moravy. Celá tato iniciativa se má uzavřít na finále ČSO v Olomouci, kde proběhne charitativní dražba věnovaných předmětů do hokejových klubů a hráčů. Výtěžek této dražby půjde opět na podporu činnosti Českého národního registru dárců dřeně do Plzně.

I přesto, že vítkovičtí hokejisté v těchto dnech mají poměrně napilno, jelikož se jim na plné obrátky roztočila kola letní přípravy, najdou chvilku a v rámci podpory Českého národního registru dárců dřeně se v neděli odpoledne představí divákům dalšího pohárového kola na ostravském kolbišti. 

Srdečně zveme na Velkou cenu do Ostravy!!