Otevřít seznam měst

Český skokový pohár 2017 zahajuje v Martinicích



Vážené dámy, vážení pánové,

dovolujeme si Vás srdečně pozdravit s informací, že v termínu 27. - 30.dubna 2017 bude zahájen letošní ročník Českého skokového poháru se všemi jeho náležitostmi.

Na webu http://www.ceskyskokovypohar.cz/o-nas najdete letošní pravidla všech seriálových soutěží. Přihlašování do soutěží je již otevřeno na novém webu JIS České jezdecké federace. V tuto chvíli je možné objednávat boxy na celou dobu závodů s příslušnými soutěžemi, jedno a dvoudenní ustájení bude pořadatelem případně potvrzováno až po 21.4.2017.

Letošní novinkou je přesunutí seriálu pro mladé jezdce U25 do neděle pře VC Martinic. Tento přesun bude následovat při všech kvalifikačních kolech ČSP. Samotná pravidla pak nezaznamenala zásadních změn.

V Martinicích se opět můžete těšit na známou sestavu stavitelů parkurů ve složení Eduard Petrovič - Zdeněk Krpela, kteří Vám představí nový parkurový materiál Českého skokového poháru u zdejšího pořadatele. Pozitivní novinkou může být také rozšíření kapacity elektrických přípojek pro kamiony a obytné vozy v Martinicích.

Jménem Asociace Český skokový pohár si Vám dovolujeme popřát úspěšnou jezdeckou sezonu a budeme se těšit na setkávání s Vámi při Českém skokovém poháru 2017.

Stavitelé v Martinicích.JPG