Otevřít seznam měst

VELKÁ CENA MARTINIC - INFORMACE PŘED ZÁVODY



Vážené dámy, vážení pánové,

přinášíme Vám několik důležitých informací pořadatele Velké ceny Martinic před zahájením závodů.

Dopravní info - upozorňujeme, že je uzavřen Žďákovský most přes přehradu Orlík.

Veterinární přejímka koní se koná ve středu v době mezi 17.30 až 19.30 hodin. V dalších dnech pak bude ještě upřesněno.

Přehled ustájení - Vaše boxy - Vám přinášíme ZDE. Pro ty, kteří jsou ustájeni ve stanech, poskytujeme jinou cenu. Stany jsou postaveny za halou 3 a 4, jsou kryté proti větru, jako podestýlka je sláma. U každého vchodu bude pitná voda, v každém stanu budou na začátku a konci průběžně doplňovány rezervní balíky se slámou a senem.

Pro velký počet kamionů a obytných vozů respektujte, prosím, parkovací službu v areálu!!

Do vnitřní části areálu - hotelového nádvoří - je povolen vjezd pouze osobám ubytovaným v hotelu EQUITANA.

Příjem změn v přihláškách je pozastaven, veškeré další změny již jen v kanceláři závodů. Odhlášení je možné na e-mailu jizdarna@equitana.cz.

Pořadatel JS EQUITANA Martinice se velice omlouvá všem, kterým nemohl vyhovět s přijetím přihlášky. Enormní zájem o úvodní kolo ČSP to prostě neumožnil. Vysoká je i obsazenost boxů, celkem 72 koní musí být ustájeno v turnajových boxech ve stanech. Dodavatelem těchto boxů je společnost CARTRANS, stany i boxy jsou po zimě v perfektním stavu. Pořadatel učinil zvláštní opatření a všechny kroky k maximální ochraně těchto stanů před případným větrem. Tyto boxy ve stanech jsou cenově zvýhodněny.

S ohledem na počty přihlášených dvojic předpokládáme zahájení soutěží v  pátek a v sobotu  v 7.00 ráno. Ve čtvrtek zahájíme v 8.00 hodin ráno.

Pořadatel upozorňuje všechny účastníky závodů, že od středy do neděle bude v areálu vždy od 20.00 do 6.00 přítomna bezpečnostní ostraha se psy, zajišťující Vaše bezpečí, zejména pak v sektoru stájí a parkoviště kamionů. Pečlivě své vozy uzamykejte a to i v noci při pobytu ve voze!!

Děkujeme Vám za pochopení a těšíme se na viděnou při zahajovacím kole ČESKÉHO SKOKOVÉHO POHÁRU 2016.