Otevřít seznam měst

Do startu Velké ceny Opavy chybí jen 45 hodin



Zbrusu nové opavské kolbiště se za několik desítek hodin stane dějištěm dalšího mítinku Českého skokového poháru.

Poměrně trnitá cesta přestavby kolbiště nakonec vedla k vysněnému cíli a tak jezdci poprvé ve čtvrtek ráno okusí prvotřídní pískový povrch s geotextilií v opavské aréně.

Dobrou zprávou pro diváky je, že i v rámci tohoto kola ČSP bude pokračovat velmi zajímavý souboj o vedení průběžného pořadí seriálu. Na startovní listině Velké ceny figuruje kompletní elitní kvarteto ve složení Marek Klus (58 bodů), Rudolf Doležal (52 bodů), Vladimír Tretera (34 bodů) a Barbora Tomanová ( 33 bodů). Pozvání na opavský díl ČSP přijali i jezdci ze Slovenska a Polska, takže diváci se mají v rámci čtyřech závodních dnů opravdu na co těšit. 

Hodně náročný víkend má před sebou Jiří Hruška. Nejenže je základním stavebním kamenem  organizačního týmu domácí Velké ceny, ale figuruje na startovní listině  české ekipy Poháru národů v rámci bratislavského CSIO. Jiří přislíbil, že po pátečním bratislavském startu bude co nejrychleji pospíchat do Opavy, aby se představil i divákům nedělní Velké ceny na domácím kolbišti.

V rámci nedělního odpoledne budou diváci sledovat tradiční doprovodný program, během kterého bude nové kolbiště slavnostně otevřeno za přítomnosti nejvyšších představitelů města.

Přijměte proto pozvání na Velkou cenu Opavy 2015!!!