Otevřít seznam měst

Velká cena Martinic začíná za necelých 40 hodin



Vážené dámy, vážení pánové,

dovolujeme si Vám zdvořile oznámit, že byly na náš web právě vloženy nové, aktualizované seznamy účastníků 1.kola Českého skokového poháru - Velká cena Martinic.

S ohledem na počty startujících zvažuje pořadatel zahájení závodů ve čtvrtek a v pátek v 7.00 hodin ráno. Konečná informace bude sdělena zítra zde, stejně jako startovní listiny na čtvrteční soutěže.

Vysoká účast je v celém startovním poli, zejména pak v seriálech Amateur Tour a Czech Junior Cup, což nás těší. Do Velké ceny Martinic v neděli je v tuto chvíli přihlášeno celkem 38 dvojic. První jezdci již dorazili do areálu během dnešního odpoledne.

Připomínáme také, že v neděli před Velkou cenou proběhne program zejména pro diváky. Ukázka PONNY GAMES s nejmenšími jezdci  - dětmi pod vedením paní Alžběty Maškové bude jistě příjemným zpestřením závodního víkendu.

Samozřejmě jako vždy u Českého skokového poháru budete moci případně sledovat dění na martinickém kolbišti prostřednictvím online přenosu ze závodů a následně tuto neděli pak uvidíte na obrazovkách České televize ze záznamu. O tom Vás budeme ještě informovat.

Martinické kolbiště se tedy na letošní první závody a my se těšíme na viděnou při zahájení Českého skokového poháru 2015!!