Otevřít seznam měst

Český skokový pohár zahajuje příští týden v Martinicích



Datum konání:
16.4.2015
Datum ukončení:
19.4.2015

Už ani 200 hodin nechybí do startu 14.ročníku parkurového seriálu Český skokový pohár. Pořadatelem letošního prvního kola ČSP je opět Jezdecká společnost EQUITANA v Martinicích.

Za zhruba 160 hodin ožije martinická aréna první dvojicí v rámci zahajovacího mítinku čtrnáctého ročníku Českého skokového poháru. Zahájeny budou samozřejmě, stejně jako v předchozích letech, také dva dílčí seriály, Czech Junior Cup a Amateur Tour. A kdo bude tím, který jako první okusí upravené kolbiště a pracoviště na trase z dílny chorvatského autora parkurů Eduarda Petroviče? To se nechme překvapit.

Letošní pohárový ročník přináší celou řadu změn. Kromě upravených pravidel, více pohárových kol a posunu finále do Olomouce, spatřila světlo světa před pár dny velmi významná novinka. To je zcela nový web www.ceskyskokovypohar.cz, který jak doufáme, bude velmi proaktivní a bude Vám přinášet v zajímavé podobě různé zprávy, novinky a informace.

Kolotoč se jménem Český skokový pohár se roztočí ve čtvrtek 16. dubna v Martinicích.

Jste všichni srdečně zváni!!!


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů